پشتیبانی
021-88450805

Search
Close this search box.

آموزش مرحله به مرحله نحوه افزودن کاربر جدید در وردپرس

 یکی از مهم ترین امکانات سیستم مدیریت کاربران داخلی است. یعنی شما می‌توانید به تعداد دلخواه کاربرنی با نقش های متفاوت به پیشخوان اضافه کنید. اگر نمی‌دانید که چگونه باید یک نویسنده جدیدی به سایت خود اضافه کنید، ما در این مقاله در مورد مرحله به مرحله نحوه افزودن کاربر جدید به سایت را به شما آموزش خواهیم داد.

 

دو روش برای افزودن کاربر وجود دارد:
روش اول:
در منو داشبورد در بخش کاربران گزینه افزودن را انتخاب کنید.

 

کاربر

2-در این بخش اطلاعات کاربر جدید را باید وارد کنید.

نام کاربری: نام کاربر موردنظر باید کوتاه و مفهومی باشد مثلا برای خانم نرگس مرادی فرد از این نام می‌توان استفاده کرد:nargesmorad

ایمیل: ایمیل کاربر موردنظر را وارد کنید. توجه داشته باشید که ایمیل مورد تایید باشد به دلیل اینکه برای تغییر رمز و… به اعلان های ایمیل احتیاج دارید.

نام،نام خانوادگی و وب سایت اختیاری است و می‌‌توانید بعدا هم این فیلدها را پر کنید.

زبان سایت: می‌تواند پیش‌فرض سایت باشد و نیاز به تغییر آن ندارید.

رمز عبور: رمز عبور را می‌توانید به صورت دستی تایپ کنید اما باید توجه داشته باشید که حتما یک رمز قوی انتخاب کرده باشید، این طوری می‌توانید از دکمه ساختن رمز نیز استفاده کنید تا رمزی قوی به صورت اتفاقی برای شما بسازد.

 

در ادامه یک گزینه هست که با انتخاب آن اطلاعات کاربر ساخته شده به ایمیل کاربر فرستاده می‌شود.

نقش: در این قسمت شما می‌توانید نقش کاربر جدید را بر اساس نوع کاری است که قرار است انجام دهد تعیین کنید. نقش مشترک کمترین نقش را دارد و نقش مدیرکل قوی‌ترین نقش را دارد. منظور این است که به کل پنل مدیریت سایت چه میزان دسترسی دارند.

 مدیر کل: دسترسی و امکان انجام تمام تنظیمات وردپرس، افزودن پست‌های جدید، نصب یا ویرایش افزونه، افزودن کاربران جدید و…. به طور کلی مدیر کل نقش adminstrator را دارد و همه کارهای ممکن در وردپرس را می‌تواند انجام دهد.

ویرایشگر: ویرایشگر در وردپرس می‌تواند روی نوشته ها،پست ها و نظرات کاربران سایت نظارت کند. مهم‌ترین نکته‌ای که برای سطح دسترسی کاربران در وردپرس به عنوان ویرایشگر مطرح است این است که نمی‌تواند به بخش تنظیمات دسترسی داشته باشید و آن را تغییر دهد. ویرایشگر قادر به نصب و حذف قالب و افزونه نیست و تغییراتی در ساختار سایت نمی‌تواند ایجاد کند.

نویسنده: نویسنده در وردپرس می‌تنواند فقط روی پست های خود نظارت داشته باشد و نمی‌تواند نوشته های دیگر نویسنده های سایت را تغییر دهد. این نقش در وردپرس می‌تواند روی نوشته‌های مدیریت نظارت داشته باشد و آن را حذف و ویرایش و منتشر کند.

مشارکت کننده: نقش مشارکت کننده می‌تواند پست هایی جدید ایجاد کند ولی اجازه انتشار در سایت را ندارد. همچنین مشارکت کننده امکان آپلود فایل در وردپرس را نیز ندارد. ولی می‌تواند مدیریت نظرات کاربران سایت را برعهده بگیرد.

 مدیر فروشگاه: اگر شما یک سایت فروشگاهی داشته باشید می‌توانید با انتخاب این نقش کاربر می‌تواند بر روی محصولات، فروش و موجودی محصولات نظارت داشته باشد.

مدیریت پرداخت دلخواه: این نقش مربوط به افزونه جدید پرداخت دلخواه در وردپرس است.
 
 

کاربر

و در آخر دکمه افزودن کاربر تازه را کلیک کنید.

روش دوم: اینکه روی کاربران کلیک کرده در صفحه جدیدی که باز می‌شود دکمه افزودن را انتخاب کنید و ادامه آن همان روش گفته شده می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

فهرست